Без Шугабейбс на утрешния концерт в София

Неприятна новина за всички фенове на британското поп трио Шугабейбс беше съобщена тази сутрин. Оказва се, че трите изпълнителки няма да могат да участват на утрешния концерт по повод 15-годишнината на роден мобилен оператор. Официалната инфор

2010-09-28 15:09:38
Без Шугабейбс на утрешния концерт в София
Неприятна новина за всички фенове на британското поп трио Шугабейбс беше съобщена тази сутрин. Оказва се, че трите изпълнителки няма да могат да участват на утрешния концерт по повод 15-годишнината на роден мобилен оператор.

Официалната информация гласи, че Хайди Рейндж е пострадала при неприятен инцидент вкъщи и по препоръка на лекарите през следващата една седмица тя трябва само да лежи и да си почива.

Мнозина обаче се усъмниха в достоверността на информацията.

Вчера стана ясно, че Амел Бераба е била арестувана по-рано тази седмица за побой над гаджето й Том Бен и за шофиране в нетрезво състояние в центъра на Лондон. Запознати коментират, че вероятно това е истинската причина Шугабейбс да отменят ангажимента си в България.

Въпреки тази неприятна новина обаче, испанският певец Енрике Иглесиас утре ще се качи на сцената, за да зарадва многобройните си фенове в България. Началният час на грандиозното събитие е 19:00 ч., а мястото – парковото пространство зад музея „Земята и хората”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия